-*

                                            

10:49

Hej!
Idag blir det att Ellen kommer förbi här klockan halv 12 och då far vi ner till ica och köper ett paket jordgubbar var! gotteligott. Sen far vi hem till henne och ser klar 17 again eftersom vi har 
"titta-på-tv-läxa" haha låter ful, jag vet! Men efter filmen ska vi planera till sundsvall eftersom vi ska dit igen! Det kommer bli jätte kul. Förra gången vi var där så badade vi på himmlabadet, dubbelt så stort som phb. Det är en jätte bred rush-kana där som man åker så här i uppblåstbara ringar i. och en till jätte rolig, och typ allt!! Också gick vi på birsta, (stan) Det var typ flera våningar och jättestort! KUL. Hoppas vi gör det den här gången också! Och hoppas jag har fixat min mobil till dess så jag kan ta kort. 
 
Klockan 2 far jag direkt till mormor och morfar, och äter lunch där! sen vet jag int om jag ska till ellen efter eller vad som händer! Igår var familjen sjömark här och vi såg en film! "sune i grekland" 
Den är ju as rolig/bra! Jag hade sett den före en gång på bio men det var länge sen, Så det var ändå kul att se den igen!
 
Imorgon skulle ju typ alla "mat-tanter" strejka! Så det blir att ta med egen lunch då! Faktist kul. Jag ska ta med kalla plättar med socker till, och en fästis! GOTT, Vi får typ inte häller låna tallrik tror jag då måste vi ju typ diska dom själv, Och det orkar jag inte så jag kör på att äta direkt från "matlådan" 
Men man får typ reda på de ikväll om dom värkligen ska det, Men jag tror det kommer bli så! Men nu ska jag gå och göra mig klar för Ellen kommer snart!;) puss puss på er!
HAHA snacka om gammal bild, på pappas jobb -sca
(fötterna på bordet också, hehe)